Loading...

Fugning af døre og vinduer
​Vi er altid fleksible i vores arbejde; og størrelsen på vores firma gør, at vores kunder oplever maksimal fleksibilitet. Det er for eksempel muligt at bestille fugning af døre og vinduer med ganske kort varsel. Desuden udfører vi både meget store og meget små opgaver; og vi udfører altid fugning af døre og vinduer med stor grundighed og på højeste kvalitetsniveau.

Alle vores fugemontører er uddannede efter branchens højeste normer, og der er naturligvis ordnede arbejdsforhold hos RS Fugeservice ApS.

Vi udfører fugning af vinduer, døre og al anden fugning i hele landet og er inden for fugning af vinduer, døre og betonelementer med videre. ​

RS Fugeservice ApS udfører blandt andet fugning af døre, vinduer og betonelementer i forbindelse med for eksempel nybyggeri, udbygning og renovering.
Ved fleksible og faglig fugningen af døre, vinduer og lignende, sikrer vi, at fugningen opnår en maksimal fleksibilitet, således at den f.eks. kan tåle at blive malet.

RS Fugeservice ApS udfører bestilte fugeopgaver med ganske kort varsel. Derudover udfører vi alle typer opgaver hvad angår størrelse, samt fugningen af døre og vinduer udføres med stor grundighed og på højeste kvalitetsniveau.

Vi er medlem af både Fugebranchen FSO og Garantiordningen under Dansk Byggeri. Det er din garanti for kvalitet og god service og håndværk.

Kontakt os på telefon 40 53 66 42 via e-mail: info@rsfugeservice.dk, for flere oplysninger eller for at få et tilbud på fugning.
Nedenstående et udpluk af nogle af de opgaver/projekter vi har udført.

​ Vi håber det kan inspirere og give gode ideer til, hvad man også kan sammen med sin professionelle fugepartner.