Loading...

Kvalitets fugning

Kvaliteten af vores fugning er vores eksistensgrundlag

RS Fugeservice ApS har adskillige års erfaring med af alle typer af elastiske fuger. Den ene form for fugning kalder vi for standardfugning, som er i forbindelse med vinduer, døre og betonelementer, men den anden form for fugning er en noget mere specialiseret, som vi blandt andet udfører for laboratorier, hospitaler og fabrikker med særlige sterilbehov som for eksempel fødevare- og medicinalvirksomheder.

Medlem af DI


Vådrum

Elastiske fuger i vådrum udføres typisk i hjørnesamlinger for at optage bevægelse mellem gulv og væk. Der anvendes blandt andet en antimug behandlet silikone.


Vi er medlem af både Fugebranchen FSO og Garantiordningen under Dansk Byggeri. Det er din garanti for kvalitet og god service, når vi skal udføre fugning af vinduer for dig eller din virksomhed. Men din største garanti for et godt håndværk er, at kvalitet er vores eksistensgrundlag.


Døre & vinduer

Vi er altid fleksible i vores arbejde; og størrelsen på vores firma gør, at vores kunder oplever maksimal fleksibilitet. Det er for eksempel muligt at bestille fugning af døre og vinduer med ganske kort varsel. Desuden udfører vi både meget store og meget små opgaver; og vi udfører altid fugning af døre og vinduer med stor grundighed og på højeste kvalitetsniveau.


​Alle vores fugemontører er uddannede efter branchens højeste normer, og der er naturligvis ordnede arbejdsforhold hos RS Fugeservice ApS.


Udskiftning

Fordele ved kontrol og udskiftning af fuger


Det er vigtigt at udskifte sine fuger i tide, idet utætte fuger kan lede til store problemer med blandt andet råd, svamp og fugt. Det er både dårligt for indeklimaet og for varmeregningen.


Der er en række fordele forbundet med jævnlig kontrol og eventuel udskiftning af fuger, og en af de altafgørende fordele er, at fugtproblemer og problemer med svamp helt kan undgås.


Det kræver dog, at man får kontrolleret fugerne jævnligt af et professionelt fugefirma.

​ Hos RS Fugeservice ApS har vi specialiseret os i udskiftning af fuger i blandt andet badeværelset, ved vinduer og andre steder, hvor fugerne har en tendens til at være ekstra udsatte.


Skibsgulve

Elastiske fuger mellem planker af hårde trætyper – typisk teak. Den anvendte fugemasse slibes efter afhærdningen, og der opstår et elegant maritimt indtryk.


Elastiske fuger mellem planker af hårde trætyper – typisk teak. Den anvendte fugemasse slibes efter afhærdningen, og der opstår et elegant maritimt indtryk.


Vi er medlem af både Fugebranchen FSO og Garantiordningen under Dansk Byggeri. Det er din garanti for kvalitet og god service, når vi skal udføre fugning af vinduer for dig eller din virksomhed. Men din største garanti for et godt håndværk er, at kvalitet er vores eksistensgrundlag.


Rustfrit

I forhold til hvad der normalt forventes af silikone fuger i boliger og til brug for almindelige løsninger til erhverv, så har fugning af rustfrie materialer til storkøkkener en væsentlig højere belastning.


Der anvendes f.eks. oftere stærke rengøringsmidler, og højtrykspuling. Derudover kan luftfugtigheden være høj over længere tid. Derfor skal fugekvaliteten også være tilpasset det rustfrie materiale, så den kan klare belastningen.


RS Fugeservice ApS bruger kun de rette fuge materialer og kompetencer til fugning af rustfrie materialer, der sikrer en korrekt fugning. Vi benytter de bedste, gennemtestede metoder og kan derfor finde den absolut bedste løsning til din opgave.


Laboratorier

RS Fugeservice ApS udfører elastiske fuger til brug for laboratorier, sterilrum og på hospitaler.


Vedligeholdelse og rengøring er essentielt for fugernes levetid, og især på klinisk rene arealer, såsom opbevaringsrum for fødevarer eller hospitalsudstyr, skal alle fuger nemt kunne støves af.


Det stiller krav til blødheden og elasticiteten i fugen, og her er det specielt vigtigt at fugning er udført af en fagmand.


Beton

Fugning af beton og derigennem også betonelementer er blevet en af de mest anvendte former for lukning og eller alm. beton fugning.


Meget nybyggeri og renoveringsopgaver bliver opført i betonelementer, RS Fugeservice ApS kan som certificeret fugefirma udfører disse opgaver.


Opgaverne fuges oftest i forbindelse med en stram køreplan i forbindelse med byggeriet, derfor kræver det oftest en korrekt planlægning, da en del ar dette arbejde udføres fra lift, denne planlægning klare RS Fugeservice ApS, i samarbejde mellem vore montører og andre håndværkere på pladsen.